Boeken, gedichten, artikelen en informatie over het verliezen van een kindje. Ieder woord, elke zin in ieder boek heeft zijn kracht. 
De kracht van muziek; Winter Bear
Na de release van Winter Bear in januari 2018, gezongen en (mede) geschreven door Coby Grant, uit Australië, vinden tien duizenden ouders, opa's en oma's, en zoveel meer mensen troost en kracht uit dit nummer wat zo raakt.
Winter Bear
De Nederlandse opa van Jack Ryan - die na 38 weken stil geboren werd - schreef samen met de Australische zangeres Coby Grant, voor zijn kleinzoon het prachtige liedje Winter Bear.
Dag lief muisje
Het nieuwste prentenboek van Woezel en Pip 'Dag lief Muisje'. Een ontroerend en toegankelijk verhaal over de dood waarin de vriendjes uit de Tovertuin afscheid nemen van hun dierbare vriendje. In hun eigen, veilige omgeving en op hun persoonlijke, positieve manier.
Misschien was je vandaag wel geboren...
Misschien was je vandaag wel geboren... vertelt het aangrijpende verhaal van een jong stel - Yvonne Gebbe en David Rozemeyer - dat er bij de 20-weken echo achter komt dat hun kindje een ernstige afwijking heeft.
Rouwen hoe doe je dat?
Iemand verliezen doet altijd pijn, maar daarvoor weglopen helpt je niet. Goed rouwen is belangrijk voor je, hoe moeilijk het soms ook is. Blog op Franksa.nl
meer lezen