Boeken, gedichten, artikelen en informatie over het verliezen van een kindje. Ieder woord, elke zin in ieder boek heeft zijn kracht. 
Een moeder met een zwart randje
Tess, moeder van Aimee*, kwam voor haar eigen verlies, door haar werk als directrice van kinderdagverblijven, vaak in contact met vrouwen met een overleden kindje. Ze vond het moeilijk om die vrouwen 'met een zwart randje' te benaderen. Pas na het verlies van Aimee* zag ze in dat ze het juist nodig had, die handreiking, dat contact.
For our English reading guests
The question reached us many times, do you have information for me. Well, gladly there are also English websites were you can find comfort, strength when you loose your baby. A short list you will find here.
Mama had een baby in de buik
Hoe leg je je jonge kind(eren) uit dat het verwachte broertje of zusje niet levend geboren is? En hoe geef je dit verlies met het gezin een plekje?
Interview op Linda.Nieuws over Troost.nl
Het persoonlijke verhaal van Martine Scholte mooi verwoord op Linda.Nieuws. Met als doel om ook de belangrijkheid van informatie op het moment dat jonge ouders worden geconfronteerd met het overlijden van hun kindje.
Love is more thicker than forget
Gedicht door E.E. Cummings
meer lezen