Fietsen voor Make a Memory

Frank fietst voor Make a Memory
Marieke en Frank hebben dankzij de foto’s van de stichting een mooie herinnering aan Lars. Als dank daarvoor doet Frank binnenkort een rondje Nederland, op de fiets.
 
Op 29 december vorig jaar kreeg Marieke buikpijn. In het ziekenhuis bleek dat ze weeën had, veel te vroeg, want ze was pas 23 weken zwanger. Lars kwam ter wereld, maar redde het niet.

Na zijn overlijden vroeg een verpleegkundige aan Frank en Marieke of ze foto’s van Lars wilden, als herinnering. Frank: “Of we het leuk zouden vinden als een fotograaf van Make a Memory foto’s zou komen maken. Wij waren helemaal verbouwereerd, en zeiden ‘Ja, doe maar’. Achteraf was het fijn dat we ja hebben gezegd.”

Als dank voor deze waardevolle foto’s zamelt Frank geld in voor de stichting. Op 10 juni springt hij daarom op de fiets in zijn woonplaats Veghel om in acht dagen alle provincies door te fietsen, 1200 kilometer. Hij eindigt zijn fietstocht bij het Radboudziekenhuis in Nijmegen, waar Lars geboren werd en overleed.

Doneren
Frank en de stichting steunen kan door geld over te maken op rekeningnummer NL41INGB0005027277 t.n.v. P.M.F. Giesbers.

Zelf ook fietsen? Make a Memory organieert Op de Pedalen en Op de Voeten. Een beklimming van de Mont Ventoux in september 2017. Meer informatie over Op de Pedalen, www.opdepedalen.nl 

Deel dit artikel