Een plek om je verdriet juist even te vergeten, van je af te schreeuwen, dansen of zingen. Plaatsen die speciaal voor jullie kunnen worden, waar je kunt herdenken en herinneren; een plekje in huis, pluktuin, monument of begraafplaats. Zolang je daar jezelf kunt zijn. Heb je zelf plaatsen waar je kracht uit hebt geput en wil je die delen? Mail naar martine@troost.nl.
Winterwandelingen in NL
Wil je dit weekend heerlijk uitwaaien met het gezin of met z’n tweetjes, maar weet je even niet waar je het zoeken moet? Geen nood, hier de mooiste winterwandelingen om te maken in ons land. Door JAN Magazine.
Een sereen privéhotel in de Zweedse wildernis
Jezelf opladen, niet je smartphone. Geen televisie, geen WiFi, geen gym en geen zwembad. Wel een een real life natuurdocumentaire waarin je je begeeft. We vertellen je vast: een overnachting in dit privéhotel is niet goedkoop. Maar goed, fantaseren is ook prettig.
Rouwretraite; rouwen op vakantie?
Rouw in een paradijselijke omgeving kan dat? ​In een geheel andere en veilige omgeving met elkaar praten, erkenning vinden en op zoek gaan naar jouw eigen invulling van het rouwproces.
Waterkinderen en Jizo beeldjes in Japan
Jizo is de beschermer van mensen in nood en dan in het bijzonder van reizigers en kinderen. Maar hij is vooral bekend als beschermer van de ongeboren of doodgeboren kinderen . In deze hoedanigheid wordt hij wel Mizuko Jizô (waterkind Jizo) genoemd.
Vlinderrotsen
Een vlinderrots is een zwerfkei waar ouders hun kind alsnog een herdenkingsplekje kunnen geven. Zij kunnen hun kind gedenken met een glazen vlinder die op de rots wordt bevestigd.
meer plaatsen