Rouwretraite; rouwen op vakantie?

Rouwretraites organiseert reizen met en zonder kinderen naar twee prachtige gebieden; de Spaanse Kust en de Marokkaanse Sahara. Onder begeleiding worden groepssessies gecombineerd met ontspanning, rust en volledige verzorging. Een rouwvakantie. Het enige werk dat moet worden verricht is 'rouwwerk' met begeleiding. 

Sineke van Rouwretraites: "Tijdens de rouwretraites ervaren de gasten verschillende eerste keren. We beleven ze in de groep."

"Een vrouw schaterde het uit tijdens één van onze bijeenkomsten. Ze sloeg haar hand voor haar mond. Mocht ze wel lachen?"

"Ze was aan het rouwen! We stelden haar gerust en legden haar uit dat het verdriet en de blijdschap naast elkaar mogen bestaan. Ze vond het fijn om haar ervaring in de rouwgroep met gelijkgestemden te kunnen delen. Zo zijn er vele ‘eerste keren’ die je helpen het verdriet te dragen. "

In Spanje
Aan de oostkust van Spanje in het idyllische kustplaatsje Javéa, organiseert Sineke Janssen de groep 'Verlies en Verandering' in Villa 'El Nido' (het nest). Naast de groepsessies is het toch ook genieten van de Spaanse cultuur, het lekkere eten en de prachtige omgeving.

Meer informatie over de locatie, kosten en planning vind je hier. 

In Marokko
Onder de sterren en tussen de duinen, in een traditioneel gebouwd nomadenkamp, organiseer Rouwretraite twee keer per jaar een rouwretraite naar de Marokkaanse Sahara. Naast groepsessies zullen er culturele, ecologische, creatieve en spirituele aspecten van de cultuur ontdekt worden. Het normale leven van rennen en plannen komt even tot stilstand.

Meer informatie over de locatie, kosten en planning vind je hier

 
Meer informatie over Rouwretraites vind je op de website.
Rouwretraite2

Deel dit artikel