Pain perdu van suikerbrood met bosvruchtencompote

voor 2 personen
100 g bosvruchten (diepvries is prima)
poedersuiker
1 ei
150 ml melk
2 dikke plakken Fries suikerbrood, liefst een dagje oud
klontje boter, om in te bakken
 
Begin met de compote. Doe de bosvruchten in een sauspannetje en verwarm een paar minuten op laag vuur, of tot de vruchten iets uit elkaar vallen. Prak ze eventueel met een vork wat fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak.
Klop ondertussen het ei los met de melk en week de plakken suikerbrood even in het melkmengsel. Smelt de boter in een koekenpan.
Bak het brood ca. 3 minuten per kant, of tot het goudbruin is. Serveer het brood met de bosvruchtencompote en bestuif met extra poedersuiker.
 
bereiden 5 minuten 
Recept: Denise Kortlever
all_day_breakfast_denise
Naar de website van Denise? Klik hier.

Koop bij bol.com

Deel dit artikel