Infinea

Image
Infinea logo

Infinea zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd bereikbaar is. 

We richten ons uitsluitend op de dienstverlening voor de uitvaartbranche. Met meer dan 25 jaar ervaring (sinds 1999 ISO-9001-gecertificeerd) weten we als geen ander wat er van u gevraagd wordt. Heeft u een uitvaartonderneming, crematorium, begraafplaats, of uitvaartverzekeringsmaatschappij en wilt u uw bereikbaarheid goed regelen?

Ons doel

Infinea verzorgt de telefonische bereikbaarheid in de uitvaartbranche.  Wij ontzorgen u en uw organisatie met een persoonlijke en kwalitatieve benadering. U wilt uw werktijd en vrije tijd zonder zorgen kunnen benutten, zonder dat uw klanten hiervan hinder ondervinden. 

Zorvuldigheid

Alle afspraken tijdens de telefoongesprekken worden herhaald om misverstanden te voorkomen én u ontvangt een e-mail met de gegevens van elk gesprek. Daarnaast worden alle gesprekken opgenomen om zo nodig terug te kunnen luisteren. We nemen uw zaken vakkundig waar.  Wij zijn ISO-9001-gecertificeerd sinds 1999.

Brede ervaring en persoonlijke benadering

Dankzij onze brede ervaring en betrokkenheid binnen de uitvaartbranche kunnen wij snel, direct en accuraat werken. Wij weten als geen ander wat u en uw klant verwacht van ons. Hierdoor zijn we in staat elk telefoontje de mate van persoonlijkheid te geven die het verdient.