Micha David

Image
David Micha

Op 1 oktober 2022 is ons zoontje zeer onverwacht tijdens zijn middagslaapje overleden. Samen als gezin zijn we toen in een rollercoaster gestapt, die gelukkig de eerste week in goede banen werd geleidt door een fantastische uitvaartbegeleidster. Zij vroeg ons of wij misschien foto's wilden laten maken door stichting Make a Memory. Zelf had ik hier al wel eens van gehoord en daarom zeiden we ook volmondig ja, want ook in een week van afscheid kan je nooit genoeg foto's hebben.

Op 3 oktober kwam er een fotograaf langs van de stichting. Hij ging respectvol en nauwkeurig te werk en de foto's zijn uiteindelijk prachtig geworden.
Het is zo waardevol om nog wat laatste foto's te hebben, ons zoontje vasthoudend, nog één keer voorlezen, nog één keer geknuffeld worden door grote zus en nog een laatste gezinsfoto.

Wij zijn heel blij met deze foto's als herinnering, want de foto's zijn zo puur en vol emotie.

Auteur of bron

De foto van Micha David mag uitsluitend bij dit verhaal worden geplaatst met toestemming van de ouders. Foto’s gemaakt voor Make a Memory worden in principe nooit gepubliceerd. Dit betreft een uitzondering; de ouders van Micha David kiezen ervoor de foto’s van hun kinderen beschikbaar te stellen om het werk van Make a Memory inzichtelijker te maken. 

Op 8 oktober 2023 bestaat stichting Make a Memory 15 jaar. In al die jaren heeft Make a Memory meer dan 12.000 ouders voorzien van een blijvende herinnering. Om ons 15-jarig bestaan kracht bij te zetten zijn wij op zoek naar ouders die hun verhaal willen vertellen. Heeft Make a Memory jullie een blijvende herinnering gegeven en willen jullie de betekenis van de foto's met ons delen? Stuur jullie verhaal in via www.makeamemory.nl .